2016. október 19., szerda

Yatas Törökország legismertebb matracmárkája újra Magyarországon (avagy a Nanni-nak semmi köze a Yatas-hoz)

Az elmúlt két évtizedben Magyarországon a Yatas volt az egyik legismertebb és legkedveltebb matracmárka. 1999 óta számtalan háztartásban és szállodában Yatas matracon alszanak ma is. Nem véletlenül. A Yatas ma Törökország legismertebb és leginnovatívabb alváskultúrával foglalkozó cége. Számtalan technikai megoldás csak és kizárólag náluk érhető el. Ezek a speciális rugótestek mint az Hourglass technológia rendkívül magas szintű alváskomfortot eredményez.



Ma Magyarországon alapvetően két típusú matracot keresnek a vásárlók , rugósat vagy rugómenteset. Kinek milyen a meggyőződése, van aki különböző okokbók idegenkedik az alapvetően fémből készült rugótesttől. Azoknak akik azonban akik szeretik a vastag, amerikai típusú matracokat zsákrugós felépítésben kiváló választás a Yatas különböző matracai.


A Yatas matracok forgalmazása 5 évvel ezelőtt abbamaradt Magyarországon. Azóta nem lehetett megvásárolni azokat. Természetesen a vásárlók, szállodák továbbra is keresték a már megszokott és megszeretett matracokat és ágyakat, melyek hirdetéseivel több helyen is találkozhattak. Különböző szaküzletek, honlapok az elmúlt öt évben folyamatosan hirdették a Yatas márkanevű matracokat noha ezeket senkio nem forgalmazta itthon. A NANNI néven futó matracoknak semmi köze nem volt és jelenleg sincs a nemzetközileg , a világ számos részén kapható magas minőségű Yatas matracokhoz. A NANNI valamelyik tömegtermelést folytató olcsó termékeket gyártó törökországi matracüzemből kerül ki és a fogyasztói ára gyakorlatilag ugyanannyi mint a szigorú minőségellenőrzést és minőségi tanúsítványokat használó YATAS matracok.


Ha valaki ragaszkodik a YATAS márkához és ellenőrzött nemzetközi hírű innovatív zsákrugós matracot szeretne vásárolni, megbízható és hosszú garanciális szolgáltatásokkal akkor tudnia kell, bármilyen információt is kap az üzletekben vagy online felületeken csak és kizárólag a YATAS márkajelzéssel és egyéb tanúsítványokkal ellátott matrac a YATAS által gyártott és garantált minőséget jelentő termék.




Természetesen sz összes szállodai termékre is ugyanez vonatkozik. A Yatas matracokról részletes információt a következő linken találnak : Yatas

Összefoglalva a YATAS újra kapható Magyarországon, a NANNI matracoknak semmi köze nincs ezekhez a termékekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Különböző kultúrák, különböző alvási szokások

Mennyit és milyen ágyban aludjunk? Délutáni szunyókálás? Milyen rituálé válik be alvás előtt? Együtt aludjunk a gyermekkel vagy sem? És egy...