2013. május 9., csütörtök

Curem, prémium memory matracok

Hamarosan egy új prémium márka jelenik meg Magyarországon, a Curem. Jelenleg az  egyetlen igazán magas minőségű memory-foam matrac ami jelen  van hazánkban az a Tempur. Senkinek nem kell bemutatni, igazán jó termékek méregdrágán. Jellemzően rendkívül szűk az a vásárlói szegmens aki ma ezt megengedheti agának és meg is vásárolja ezt a terméket.
A CUREM a Hilding Anders csoport, Europa legnagyobb matracgyártójának prémium márkája, mely kifejezetten a Tempur vásárlóira fókuszál.


Curem prémium memory matracok

A különbség a Curem és a Tempur matracok között röviden: a Tempur 5 év teljes körű garanciát biztosít ezzel szemben a Curem 15 évet. A Curem matracok forradalmian új Visco-EvoPure habbal készülnek ami egyes mérések szerint több mint 20-szor annyira engedi át a levegőt mint az összes a piacon jelenleg kapható prémium termék. A matrac hyppoallergén huzata a Tempur 40 fokon moshatóságával szemben 60C fokon mosható.
A Curem matracok 19, 22 illetve 25 m magasságban készülnek, és ami a legfontosabb az áruk nem érik el a Tempur matracok árának a felét.

Szóval, ha valaki erre az érzésre vágyott és luxus körülmények között szeretne pihenni, de az eddigi ár kiverte nála a biztosítékot, próbáljon ki egy Curem Visco-EoPure Matracot.....

Dóczi Péter

  










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Különböző kultúrák, különböző alvási szokások

Mennyit és milyen ágyban aludjunk? Délutáni szunyókálás? Milyen rituálé válik be alvás előtt? Együtt aludjunk a gyermekkel vagy sem? És egy...